Centrum prasowe

Tutaj będziemy Państwu regularnie prezentować najnowsze informacje dotyczące naszej spółki - aktualne informacje prasowe i ogłoszenia oficjalne.

Jeżeli masz pytanie do centrum prasowego, chętnie na nie odpowiemy.

18.10.2019 - Róża Kolumba dla Sun & Fun Holidays

Warszawa, 18.10.2019

Róża Kolumba dla Sun & Fun Holidays

Katalog Lato 2020 Sun & Fun Holidays wyróżniony w konkursie na najlepszy katalog biura podróży „Róża Kolumba 2019”.

„Odpowiednia komunikacja z klientem jest kluczem do sukcesu. Profesjonalizm trzeba nagradzać i szeroko prezentować - z takim przesłaniem organizowany jest już od 11 lat przez „Wiadomości Turystyczne” czołowy magazyn branży turystycznej, konkurs wyłaniający najlepsze katalogi, aplikacje i strony biur podróży. Kapituła, w której zasiadają eksperci z różnych dziedzin m.in.: turystyki, grafiki, nowych technologii czy komunikacji marketingowej ocenili w tym roku kilkadziesiąt projektów pod kątem użyteczności, przejrzystości, zawartości merytorycznej oraz strony wizualnej.

Sun & Fun Holidays otrzymał nagrodę już po raz kolejny. Najnowszy katalog prezentuje wyselekcjonowane hotele oferty Lato 2020 w Egipcie, Tunezji, Turcji, Bułgarii, Grecji i w Maroku. Wyróżnia go ciekawy, nowy layout. Poprzez zastosowanie specjalnych ikonek biuro podróży wyróżnia najlepsze hotele: „Bestseller - sprawdzona jakość”, „Wyłączność w Sun & Holidays”, „Wakacje klubowe - Blue Club i Croco Club”. Przy każdym hotelu zostały wyszczególnione atuty a także dołączony QR Code kierujacy do obiektu na stronie sunfun.pl. Na uwagę zasługują także strony opisujące dany kierunek wypoczynku. Touroperator poświęca temu tematowi wiele uwagi, podając klientom nie tylko atuty wypoczynkowo-krajoznawcze danych miejsc, ale też pomocne informacje jak: pogoda, ważne kontakty na miejscu czy przepisy wjazdowe. Katalog Lato 2020 Sun & Fun Holidays jest więc nie tylko broszurą z ofertami turystycznymi, ale z powodzeniem także „pełni rolę” przewodnika po kierunkach.

Uroczyste wręczenie dyplomów odbyło się 18 października na World Travel Show w Nadarzynie.

Więcej: bit.ly/Róża_Kolumba2019

Publikacje Pt 18. 10. 2019